27.000+ Glade kunder

1-2 Dages levering + gratis fragt over 350,-

100% Dansk design

Vores populære hørbukser

Hvis du leder efter et par rigtige hørbukser, er vores hørbukser de bedste, du finder. Du er sikret et par bukser i fantastisk kvalitet, som er fremstillet i 100% hør. Hørbukser er et must have i garderoben. 

Hør er nemlig et fantastisk blødt og behageligt materiale. Dette gør bukserne ekstremt behagelige at have på samtidig med det giver en stilfuld pasform!

Hørbukser til kvinder

Vi har specialdesignet to par, både høj og lavtaljede. For at hørbukserne ikke er gennemsigtige, har vi lavet vævningerne tykkere.

✔️ Nem str guide - Klik her

✔️ Lange nok

✔️ Perfekt pasform

Hvad siger vores kunder?

★★★★★

"Købte mit 3. Par hørbukser hos Skagen-Clothing, denne gang vinter hørbukserne. Som er super lækker kvalitet. Hurtig levering🙌🏾🤩"

★★★★★

"Jeg har handlet hos Skagen Clothing +3 gange og er super tilfreds med både kvalitet og service. Har lige købt deres nye trøje "Half Zip strik" samt de sorte hørbukser, som både kan bruges til casual brug og andre begivenheder."

★★★★★

"super flinke:)
de er mega søde, og de er super hurtig til ar svare hvis der er noget man ville have hjælp med ;)"

★★★★★

"Service langt over standarden
Pisse god service👏👏 super hurtige til at svare på beskeder og altid klar på at hjælpe dig🤙"

★★★★★

"Mega dejlige og behaglige hørbukser med en perfekt kvalitet.

Kundeservicen er i top og leveringen er hurtig"

★★★★★

"Kundeservice vinder man altid på! Hurtige svar tider, meget personlige og forstående, samt ekstremt løsnings orienteret, har lige modtaget et par shorts og bukser og kvaliteten virker super lækker🙏🏽 Glæder mig til at bruge dem"

Ofte stillede spørgsmål

Hvis vi er udsolgt i en bestemt størrelse du mangler, kan du skrive dig op, så du får besked som den første når den er tilbage. 

Dette gør du således:

- Gå ind på det udsolgte produkt

- Vælg den størrelse du ønsker, som er udsolgt

- Klik 'Giv mig besked når den er tilbage'

- Indtast din mail og bekræft

Vi har en leveringstid på 1-2 hverdage med GLS.🚚

Hvis du bestiller inden kl 15:00 modtager du den allerede dagen efter.

For at lave en ombytning skal du bestille din korrekte størrelse over hjemmesiden. Derefter skal du blot sende din ordre retur til os som normalt.

Har du tjekket din spam mappe? 
Hvis din ordrebekræftelse heller ikke er til at finde der, kan det være din ordre ikke er gået igennem. Kontakt os, så kan vi bekræfte.

Vores behandlings tid på returneringer er højest 7 hverdage. Så snart din returnering er blevet behandlet, modtager du en mail. Derefter vil pengene være synlige på din konto efter 1-5 bankdage alt efter betalingsmetode og bank.

Tracking nummeret bliver først aktiveret når vores kurer har pakken i besiddelse. Derfor bedes du vente en enkelt dag, før dit tracking nr bliver aktiveret. 
Er der ikke sket noget med dit tracking nr i flere dage, bedes du kontakte vores kundeservice.

Frygt ej, vi har lavet en str guide. Klik her