Skagen Clothing – bæredygtighed

Ansvarlighed for Moder Jord er noget, der ligger os meget på sinde. Hos Skagen Clothing forsøger vi at skabe og producere tøj, der er så lidt baseret på mikrotrends som overhovedet muligt.

Det er nemlig dét, der gør at holdbarheden i vores tøj er så god. Vi forsøger kontinuerligt at skabe et udvalg, der kan indgå som fast inventar i din garderobe – året rundt. Vi designer styles i tidløse snit uden så mange dikkedarer.
Mikrotrends er ikke et ord i vores ordbog, da vi begge mener, at det i bogstaveligste forstand er so last year. Det giver langt mere mening at fokusere på pæne klassikere, fremfor forbipasserende tendenser. Og det gavner både pengepungen, planeten og resten af din garderobe, som får nyt liv så snart det matches på ny med simple items i naturlige farver.

Hvorfor hør?

Vi er umådeligt, og dét grundet flere faktorer. Først og fremmest har det en nydelig og eksklusiv struktur. På den afslappede måde. En struktur, der passer perfekt sammen med sprød bomuld – noget alle har i skabet. Hør er endda endnu smukkere, når solen står højt på himlen og skyggerne mellem fibrene rigtigt kommer til sin ret.
Derudover er det møgbehageligt. Det tempererer nemlig efter din hud og frigiver fugt. Materialet har en høj sugeevne og så er det tilmed smudsafvisende. Derfor skal vores styles heller ikke vaskes ligeså ofte, som for eksempel almindelig bomuld skal, og færre ture i vaskemaskinen betyder lavere vandforbrug – så også her klapper Moder Jord i sine små, grønne hænder.
Af samme årsag forsøger vi at implementere hør i langt de fleste af vores styles. Produktionen af hør (linned) er langt mere skånsom, end de fleste andre tekstilproduktioner. Her bruges en langt mindre mængde vand, færre pesticider spredes ved dyrkning af hør-planten og så er hør som sagt et organisk produkt, som derfor nedbrydes biologisk og forholdsvis udramatisk. Så når det perfekte sommer-outfit en dag har haft lige rigeligt med jubilæer, er bortskaffelsen af dette ikke noget du bør få mareridt om.

ELSKET AF +50.000 KUNDER

Skagen Clothing har på nuværende tidspunkt sendt mere end +50.000 pakker ud og har 4,8 stjerner på trustpilot.

HURTIG LEVERING

Hos Skagen Clothing er du altid garanteret hurtig levering på kun 1-2 dage. Samt gratis fragt på order over 499DKK.

EFFEKTIV LIVESUPPORT OG SERVICE

Har du spørgsmål, mangler hjælp eller noget helt tredje? Så tag fat i os på chat eller mail, vi svarer næsten altid inden for et par timer.

BETAL MED MOBILEPAY

Du kan på shoppen betale sikkert med Visa, Mastercard, Dankort, Google pay, Apple pay, Mobilepay eller dele betalingen op via Anyday.