THE NORDIC

DENIM PANTS

The Nordic Denim Collection er mere end bare en samling af jeans; kollektionen udtrykker vores forhold til den nordiske følelse og har gennemgået en omhyggelig proces, der har krævet 1,5 års dedikation for at skabe de helt essentielle farver, detaljer og pasform.

Forhistorien

For 1,5 år siden startede Thomas, CO-founder, og jeg (Marcus, Co-founder) vores søgen efter farverne på de mest essentielle denim-bukser. Det var bogstaveligt talt umuligt at finde jeans i den farve og kvalitet, vi ønskede, i hvert fald samlet ved ét brand.

Vi manglede selv den essentielle denim-garderobe, og efter at have ledt i mere end 100 butikker, både online og fysisk, måtte vi simpelthen tage sagen i egen hånd.

Vi sidder nu med et resultat, der overgår vores egne forventninger. Vi har skabt et par regular denim-jeans i det, vi mener er den perfekte pasform og kvalitet i 6 essentielle farver! Og NEJ, det har ikke været let. Det er meget kompliceret at lave denim, især med et detaljeniveau som det, vi har haft. MEN, da vi fik det endelige par bukser i hånden, som vi havde brugt så meget tid, energi og penge på, kiggede vi og vores designteam på hinanden og sagde i kor: "Den har vi sgu ramt lige i røven!" Hard work pays off.

FARVERNE

  1. Denim Jeans (Black)
  2. Denim Jeans (Indigo)
  3. Denim Jeans (Mid Blue)
  4. Denim Jeans (Washed Grey)
  5. Denim Jeans (Light Blue)
  6. Denim Jeans (White)

ELSKET AF +70.000 KUNDER

Skagen Clothing har på nuværende tidspunkt sendt mere end +70.000 pakker ud og har 4,8 stjerner på trustpilot.

HURTIG LEVERING

Hos Skagen Clothing er du altid garanteret hurtig levering på kun 1-3 dage. Samt gratis fragt på ordrer over 499 DKK.

GOD PASFORM & HØJ KVALITET

Er noget vi går rigtig meget op i. Vores tøj holder længe og der er taget højde for detaljerne.

BETAL MED MOBILEPAY

Du kan på shoppen betale sikkert med Visa, Mastercard, Dankort, Google pay, Apple pay, Mobilepay eller dele betalingen op via Anyday.