Kvalitetsmaterialer og perfekte pasformer

Skagen Clothing blev grundlagt med udgangspunkt i en fælles frustration - nemlig manglen på et par hørbukser, der ikke blot er lavet af 100% kvalitetshør, men som samtidig har den helt perfekte pasform. Efterhånden som det gik op for os, at det ikke blot var en frustration hos os, men at der faktisk var en udbredt konsensus om denne mangel, var der pludselig ikke langt fra tanke til handling. Vi satte os et mål om at blive den absolut bedste udbyder af hørprodukter i Norden. Det mål har vi nu nået, og i den forbindelse er der kommet nye og større ting på tegnebrættet i takt med, at Skagen Clothing har forgrenet sig ud i mange dele af tøjbranchen. 

Vores mission består nu i at forsyne din garderobe med gennemarbejdede, detaljerige need-to-have produkter.

Ansvar og bæredygtighed

I en verden fyldt med overforbrug og mikrotrends, forsøger vi at skabe et sortiment af styles, der kan indgå som fast inventar i din garderobe. Vores tøj er produceret i kvalitetsmaterialer, der tåler slid og dermed har lang levetid. Hertil kommer et øget fokus på tidløst design til fordel for hurtige, forbipasserende modetendenser.

Vi forsøger ydermere at implementere naturmaterialet hør i størstedelen af vores produkter, da metoden der bruges til at producere linned fra hørplanten er langt mere skånsom mod vores planet end andre alternativer - bl.a. i kraft af et stærkt formindsket vandforbrug ifm. produktion, færre pesticider under dyrkning og ikke mindst tekstilets bionedbrydelighed.

Idéen om den positive jantelov

Skagen. Måske tænker du: “fester, dyre biler og rosé i lange baner”. Men i virkeligheden er Skagen meget mere end det. Foruden den idylliske natur og unikke kunsthistorie, har Skagen en ganske særlig egenskab. Der hersker et fællesskab. En positiv, inspirerende og ikke mindst indkluderende mentalitet. 

Skagen er helt bogstaveligt toppen af Danmark. Det punkt hvor to have forenes. På samme måde har vi hos Skagen Clothing en vision om at omfavne forskellighed og at anerkende dem, der tør skille sig ud fra flokken. Vi ønsker at promovere den positive jantelov med en målsætning om, at give det enkelte individ de bedste forudsætninger for at indfri sit fulde potentiale. 

“Be proud like a swan”. Svanen som logo for “Skagen Clothing”, er valgt af en helt særlig årsag - nemlig det faktum, at svanen bærer sig selv med en urokkelig stolthed. Netop denne tillid til sig selv, sine evner og sin kunnen, ønsker vi at klæde vores kunder på med, når de bærer tøj fra Skagen Clothing.

Vores historie

2 kammerater med et venskab, der strækker sig helt tilbage til efterskoletiden.” 

Der er sket meget, siden vi startede Skagen Clothing som to 18-årige drenge med samples og pakkelabels hjemme på teenageværelset. Vi arbejder konstant imod at udvikle, optimere og ikke mindst udfordre os selv inden for modebranchen. Dog er det helt fundamentalt for os at fastholde vores grund-DNA - nemlig bestræbelsen på at kreere stilrene klassikere med et skandinavisk islæt og en kompomisløs kvalitet, der hæver produkternes levetid.

Skagen Clothing startede som en drengedrøm. En fælles frustration om manglen på de perfekte hørbukser tændte en gnist i os, og vi igangsatte en langvarig proces med målet om at udvikle det, vi vil kalde verdens bedste pasform på et par bukser.

I dag er mere end +40.000 kunder enige i den vurdering, og Skagen Clothing har tilmed udviklet sig til et anerkendt tøjbrand med et sortiment, der strækker sig langt udover de karakteristiske hørbukser, der skabte grobund for vores rejse. 

Det kan vi kun takke jer for. I er vores største motivation i efterstræbelsen af at klæde vores kunder på til succes.

ELSKET AF +40.000 KUNDER

Skagen Clothing har på nuværende tidspunkt sendt mere end +40.000 pakker ud og har 4,8 stjerner på trustpilot.

HURTIG LEVERING

Hos Skagen Clothing er du altid garanteret hurtig levering på kun 1-2 dage. Samt gratis fragt på order over 499DKK.

EFFEKTIV LIVESUPPORT OG SERVICE

Har du spørgsmål, mangler hjælp eller noget helt tredje? Så tag fat i os på chat eller mail, vi svarer næsten altid inden for et par timer.

BETAL MED MOBILEPAY

Du kan på shoppen betale sikkert med Visa, Mastercard, Dankort, Google pay, Apple pay, Mobilepay eller dele betalingen op via Anyday.