Om os

Skagen Clothing ApS er en virksomhed etableret af to drenge fra Aarhus i maj 2021. Vi er to passionerede iværksættere, der gennem flere år har beskæftiget os med salg af tøj og sko samt design og produktion af tøjstativer.
Vi startede Skagen Clothing, da vi selv manglede et par ordenlige hørbukser med god pasform til en fair pris. For at opnå en god kvalitet og pasform krævede butikkerne ofte over 800 kr. for et enkelt par hørbukser.
Derfor tog vi sagen i egen hånd og bestilte den første kasse hjem. Derefter tog det hurtigt fart. Og den dag i dag, har vi både udvidet produktsortimentet, men kan også prale af at have mere end 27.000 glade og tilfredse kunder og ikke mindst Danmarks lækreste hørbukser både til piger og drenge.

Hos Skagen Clothing går vi op i følgende 3 ting:

1. Glade kunder ⇨ Dette opnår vi ved at have god kundeservice, lækre produkter og lynhurtig dag-til-dag levering.
2. Stilrent look & god pasform ⇨ Vi ved selv hvor nederen det er, at modtage noget tøj, som bare ikke sidder perfekt. Derfor er alle vores produkter specialdesignet og tilpasset så vi kan garantere den gode pasform.
3. Høj kvalitet, fair pris ⇨ Vi stræber altid efter at have en høj kvalitet på alle vores produkter, men samtidig holde en pris alle kan være med på.

Dette afspejler sig også på vores trustpilot: Se her