OM OS

​​Øverst i Danmark – 105 kilometer nord for Aalborg finder du Skagen. Her på toppen af Danmark sporer du den helt unikke stemning, som man ikke finder andre steder end netop der. Energien, stilen og lykken i det nordlige Danmark har altid været inspirerende for mange, og i særdeleshed os. Denne stemning vil vi gerne inddrage så mange som muligt i. Netop dette forsøger vi hele tiden at udstråle i vores tøj og designs. 

Du er kommet til denne side fordi du vil vide mere. Vide mere om det tøj du skal til at gå i. Du vil vide mere, men det er sådan set meget simpelt. Vi ønsker behageligt tøj, tøj som du kan være dig selv i. Uden at gå på kompromis med pasform eller udseende. Vi vil bringe lykken fra Skagen ned i brugerne af vores tøj. Frembringe en følelse. En følelse som vi udvikler og fornyer hver dag, med optimeringer i vores tøj og materiale. Vi er inspireret af tidens tendenser og trends, som sikre os i at være en af de førende inden for det vi laver.

ELSKET AF +35.000 KUNDER

Skagen Clothing har på nuværende tidspunkt sendt mere end +35.000 pakker ud, og har ★★★★★ på trustpilot.

HURTIG LEVERING

Hos Skagen Clothing er du altid garanteret hurtig levering på kun 1-2 dage. Samt gratis fragt på order over 499DKK.

EFFEKTIV LIVESUPPORT OG SERVICE

Har du spørgsmål, mangler hjælp eller noget helt tredje? Så tag fat i os på chat eller mail, vi svarer som regel inden for et par timer.

SIKKER BETALING

Du kan på shoppen betale med Visa, Mastercard, Dankort, Google pay, Apple pay, Mobilepay eller dele betalingen op via Anyday.