THE NORDIC FEELING

THE NORDIC FEELING

Vi Kender den Alle

Den helt særlige følelse, med dybe rødder i vores nordiske undergrund, er både eksklusiv og naturlig på samme tid. En følelse, der gør en både opløftet og en smule melankolsk. Kontrasterne er mange, and that’s the beauty of it.

THE NORDIC FEELING handler nemlig om alle de nordiske kontraster, som vi omgivet af. De milde somre og de kolde vintre. Den solbrændte hud, der ligeså hurtigt bliver bleg igen. Hjemlige hyggestunder og alligevel en masse festlige arrangementer. Det nordiske liv er omskifteligt og kontrastfyldt, så vi bør nyde hvert sekund.

THE NORDIC FEELING

Ingen Bekymringer, Kun Lykke

THE NORDIC FEELING er samtidig både sprudlende, glad og ungdommelig. Følelsen af at springe ud i det, følelsen af at være forelsket, at leve i nuet og ikke bekymre sig om i morgen. Følelsen af let hør på huden. Følelsen af et glas kold rosé på en lun sommeraften omgivet af alle dem, man elsker. Dét er hjertet i Skagen Clothing og THE NORDIC FEELING er en livsstil, som kræver sin påklædning. Her skal der både være plads til at komme ned i gear og samtidigt leve fuldt ud. Begge dele bliver klart lettest, iført vores behagelige hørbukser. Det bløde materiale smyger sig om benene, og både pasform og farvepalet er designet med alle typer mennesker i tankerne. Her mærkes THE NORDIC FEELING, as it is. Det er nemlig vores hørbukser, der er essensen af vores brand, og de er grobunden for hele vores univers.

THE NORDIC FEELING

Lev Stilfuldt, Lev Nordisk

Hos Skagen Clothing er THE NORDIC FEELING en stor del af vores DNA. Det er den vi af født af, og det er den vi lever på. THE NORDIC FEELING ruller i vores årer. Her hvor havet bruser og bølgerne kaster sig langt ind over de lange strande. Hos Skagen Clothing klæder vi de nordiske kroppe på. I lette, naturlige materialer og klassiske snit. For vi skal være klædt på til at leve, uanset hvad livet byder os – og det gør vi i Norden allerbedst, når vi ikke larmer for meget. Vi omfavner en permanent quiet luxury, som tager de bedste materialer og kombinerer det med et tidløst design i holdbare farver. I bedste stil omfavner vi vores historie, værdsætter naturen og byder fremtiden velkommen.

THE NORDIC FEELING er I os alle. Med Skagen Clothing kan du vise det.

ELSKET AF +70.000 KUNDER

Skagen Clothing har på nuværende tidspunkt sendt mere end +70.000 pakker ud og har 4,8 stjerner på trustpilot.

HURTIG LEVERING

Hos Skagen Clothing er du altid garanteret hurtig levering på kun 1-3 dage. Samt gratis fragt på ordrer over 499 DKK.

EFFEKTIV LIVESUPPORT OG SERVICE

Har du spørgsmål, mangler hjælp eller noget helt tredje? Så tag fat i os på chat eller mail, vi svarer altid inden for en dag.

BETAL MED MOBILEPAY

Du kan på shoppen betale sikkert med Visa, Mastercard, Dankort, Google pay, Apple pay, Mobilepay eller dele betalingen op via Anyday.